Week 36: Eerste week verlof

Mijn eerste week verlof, heerlijk. Ik moet zeggen hier heb ik wel naar uitgekeken en ik was er ook aan toe. Wat gaat een vrouw doen (ik tenminste) als ze vrij heeft? Shoppen natuurlijk. Afgelopen dinsdag 10.00 uur mocht ik “los”. Ik begon bij de Babydump waar ik een aantal praktische dingen gekocht heb, zoals bijvoorbeeld een Maxi-cosi Familyfix, een handig ding voor  papa en mama  om de maxi-cosi in de auto te bevestigen. De Shelter, een handige draagzak die je, naast uiteraard te gebruiken als draagzak, heel handig in de box kunt hangen, zodat ook die kleine straks een heerlijke hangmat heeft, net als mama. Daarnaast is deze draagzak te gebruiken als deken in de maxi-cosi. 
Verder met shoppen; door naar de Prenatal, want daar is op dit moment sale.  Dan sta je daar voor al die kleertjes en hoe langer je kijkt hoe moeilijker het wordt om een keuze te maken en krijg je het idee dat geen enkel truitje en/of broekje leuk genoeg is voor je eigen kind. Ik besloot dus hier maar geen kleertjes te kopen, maar wel leuke lakentjes en een dekentje voor het bedje en de hele uitzet Zwitsalproducten, van talkpoeder, shampoo, babyolie tot billendoekjes aan toe.

de oogst

Je gaat vervolgens even naar huis om de eerste lading aankopen te lossen, een boterham te eten, even een uurtje lekker te gaan slapen om vervolgens fris en fruitig naar Almere-stad te gaan voor de vervolginkopen. De HEMA blijft een heerlijke winkel om inkopen te doen. Bij de HEMA geslaagd voor een leuk pakje, jasje, slofjes, badcape, hydrofielluiers, rompertjes.

Toen mocht mama nog een lekker geurtje voor haarzelf kopen en voor papa een frietsnijder, want die kleine wil straks naast papapannenkoeken samen met papa natuurlijk papapatat maken. De laatste aankoop voor die dag was een pak luiers, die mogen natuurlijk niet ontbreken als die kleine er straks is. Klaar met shoppen ben ik natuurlijk niet, daarmee ga ik denk ik volgende week verder.

Vanavond was voor mij de laatste les edelsmeden. De rammelaar is nog niet helemaal af, maar dat gaat me deze week wel lukken. Als die echt helemaal naar tevredenheid af is zal ik hem laten zien, nog heel even geduld dus.

Toen ik vanavond thuis kwam had papa het bedje al in elkaar gezet, want vandaag zijn de meubeltjes geleverd. Als ik terug denk aan afgelopen weekend toen we op bezoek waren bij Jack dan denk ik, daar passen wel 3-4 Jacks in zo’n ledikantje. Ik kan daar wel van genieten, niet alleen om Peter bezig te zien wanneer hij een en ander  in elkaar aan het  zetten is, maar  zo’n kamertje wordt nu steeds meer haar/zijn kamertje.  Inmiddels heeft onze gelegenheidsklusser ook de commode af.

ledikant & commode
Morgen wordt een relaxte dag en laat ik me maar even heerlijk verwennen bij de kapper.

4 thoughts on “Week 36: Eerste week verlof”

 1. +2 voor papapannenkoeken en papapatat!! 😀

  Dat ziet er al heel echt uit zo!
  Geniet er lekker van!

  Heb je bij de hema trouwens de papapapbordjes ook gezien? Ze hebben ook blauwe! 😉

 2. he tante,

  wat misschien ook een tip is.
  infacol in huis halen voor als de kleine darmkrampjes krijgt.
  Dat spul werkt super

  groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *