Zwaar bevochten

Het potje zaalvoetbal van vorige week, tegen De Meer 2 (11-8), leek de boeken in te gaan als één van de zware wedstrijden van het seizoen, maar dat is deze vrijdag veruit overtroffen door onze wedstrijd tegen VVCS de Pijp 1. Wat op het oog een eenvoudige tegenstander leek, bleek een hardnekkige heuvel waar we maar met moeite tegenop konden klimmen. Het waren geen geweldige voetballers, maar ze speelden goed samen en hadden een goede keeper, die mee voetbalde.

Wie de wedstrijd heeft gevolgd zal zeggen dat we eigenlijk met een klinkende 8-2 de Calandhal hadden moeten verlaten, maar de uiteindelijke 5-4 is een goede weergave van de werkelijkheid. In deze tweede wedstrijd is gebleken dat we lekker samen voetballen, maar dat vooral achterin wat meer kracht moet komen en dat de conditie wel een viagrapil kan gebruiken.

Maar ja. Uiteindelijk hebben we gewonnen. Met de nodige kanttekeningen weliswaar – laten we zeggen dat we het kampioensfeestje voor de zekerheid nog maar niet moeten organiseren, ook al staat de locatie natuurlijk allang vast.

19/09/08: DCG 8 – VVCS de Pijp 1 . . . 5 : 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *