Tandarts

Dit keer was ik weer veel te vroeg bij de tandarts. De goede man zit in Oudekerk, dus óf ik sta in de file, óf ik ben de file voor. Het is meestal een kwestie van veel te vroeg of ruim te laat. Vandaag dus het eerste.
De assistente verwarde me nog met de afspraak van 7.30u, maar die man bleek te laat.

Hoe het ook zij, ik lag om 7.30u in de tandartsstoel en als je, net als ik, een BLOEDhekel hebt aan de tandarts, kun je je wel voorstellen hoe ik me voelde. Niet een erg aangename manier om je dag te beginnen. Bovendien ben ik nog niet helemaal opgeknapt… een optelsom van ellende van WERELDformaat.

Pak-um-beet 5 minuten later zat ik weer in de auto. Een oude vulling moet vervangen worden. En er zit een heeeeeeeel klein gaatje. Om dat dicht te plamuren hebben we een nieuwe afspraak gemaakt. Dit keer om 7.30u.

Wedden dat ik ruim te laat ga komen?

6 thoughts on “Tandarts”

 1. Kom op,

  een potje tafelvoetbal en je bent alles vergeten!
  Je wil niet weten welke (ver-)bouwactiviteiten mijn gebit heeft ondergaan.

  Een beetje kerel . . .

 2. Dat zal wel april worden. Eerst nog een tentamen (24/3) en vanaf 1 april kunnen we in villa kakelbont aan de slag (we laten wel door anderen doen).
  Maar toch, er moet ook veel geregeld worden.
  Dus in april doen we mee aan de Amstel Gold League (ik hou niet van Jupiler!)

  Groetjes en tot binnenkort

 3. Ik vind tandartsen echt een verschrikking. Het is dat ik een aardige tandarts heb, anders zou ik niet eens teruggaan… ha ha ha. Jawel hoor, maar toch: het idee aan gerommel aan mijn lijf/gebit/etc… staat me niet aan. Maar wat mot dat mot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *